måndag 9 september 2013

Soffan & jag

Fortfarande ett elände med mig.

Skulle ha jobbat klart idag. Manuset. Orkar inte. Tänker lägga mig på soffan och ligga där och läsa, sova och glo mej igenom film. Det jag tänker resa mej upp för att hämta är varm dryck. I övrigt får världen ha det.

Inte för att jag kommer undan. Vi har lägenhetsvisning senare på eftermiddagen, då får jag helt enkelt pallra mej ut och till bilen. Men just nu, soffan & jag. Samt gärna en katt på magen.

8 kommentarer:

Kati sa...

Jag har också visningar att gå på ikväll, två stycken i olika delar av stan! Men det är ju bara roligt tycker jag, när man är frisk.

Mia Skrifver sa...

Åh, önskar att jag fick gå på visningar. Men jag måste än så länge bara ut ur mitt hem för att andra ska få visa intresse. Nå förr eller senare ska jag få, pigg och kry, gå på visningar. Andras alltså.

Hoppas de du går på är givande. Eller hur man nu ska uttrycka det.

Fia Filur sa...

Hoppas den nedriga förkylningen ger med sig snart!

Mia Skrifver sa...

Det blir nog bättre. Imorgon tänker jag ignorera den. Tror jag. Säger jag modigt nu.

Heléne (Bokglam) sa...

Lät riktigt skönt. Inte helt fel med soffan och film. Det behöver man ibland, man inte vara på skrivtopp jämt!

Mia Skrifver sa...

Nä man kan ju inte det. Men uff. Deadline ju. Men jag tänker inte på det och får jobba hårdare imorgon i stället.

Frida sa...

Hoppas det var nöjda besökare på visningen. Jag hostar jag med, men i övrigt är jag pigg, så det är nog min omgivning som lider mest.

Mia Skrifver sa...

Nå ingen tillräckligt nöjd ännu. Men förr eller senare ska det väl dyka upp nån. Jag har inte speciellt bråttom ut ur lägenheten så det får ta den tid det tar.