torsdag 21 augusti 2014

Fester och jobbHöst måste det vara när man fått inbjudan till förlagets höstfest. Som jag förstås ska gå på.

Annars har jag börjat fundera på vad jag ska prata om i högstadier i Raseborg. Inför alla niorna. Hå hå. Det är en värre nöt det. Att tala i sisådär 45 minuter och hoppas på att få nåt sagt också. Men det ska väl gå fint. Tror jag. Eller åtminstone ska det väl gå på nåt vis.

Och däremellan vidare i texten bara. Det rasslar sakta framåt.

9 kommentarer:

Eva-Lisa sa...

Alltid kul med fest! Hoppas du får trevligt :)
Och det går säkert finemang med niorna också :)

Mia Skrifver sa...

Festen är lättare att se fram emot. Niorna är ju liksom jobb så då får man slita.

Fia Filur sa...

Höstfest låter ju trevligt :)

Anonym sa...

Det låter så himla kul att få vara ute i skolor och prata skrivande och böcker. Det skulle jag gärna göra. Kanske jag får möjlighet när jag är etablerad författare :). Och fest är aldrig fel. Det lättar upp i höstrusket.

Mia Skrifver sa...

Fia: Det ska det bli.

Carola: Ja, det är kul. Och nervigt. Så man tänker mest på fest.

Anna Hansson sa...

Det kommer att gå jättebra att prata för niorna! Jag vill också! Hoppas på att få göra några skolbesök den här terminen också, förra blev det några för olika mellanstadieklasser.

Mia Skrifver sa...

Jadå, bara jag bestämt vad jag ska säga så går det fint. Men man vill ju helst säga nåt som inte får 80 personer att skruva på sig av leda samtidigt. För tja att prata inför allihop samtidigt... Det är rätt mastigt.

Malin sa...

Nu har jag bokat biljett, tackat ja och köpt en klänning, jag också! Vi ses på höstfesten (fast kanske vi ses ännu tidigare än så ifall du kommer på litt.skap nästa helg?)

Mia Skrifver sa...

Ja vad kul! Ses på fest. Och möjligen nästa helg, fredagsöl ifall jag inte råkar vara upptagen med grejer. (Just nu på skrivkurs, utan kalender, ingen aning om vad som händer nästa vecka.)