lördag 15 november 2014

När man jobbar häcken av sig

Okej. Om nån undrar. När man jobbar häcken av sig med niotusen grejer. Mitt bästa tips för såna tider, se till att ibland ha en dag då du inte gör ett piss.

Det är liksom livsviktigt att just den dan vara väldigt onödig och göra helt oväsentliga grejer. Precis vad jag pysslar med. Eller inte pysslar med. Hur man nu ser på det jag inte pysslar med.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Tid för reflektion är så oerhört viktigt. Låta tankarna glida över och in och förbi varandra utan hinder. Hasa runt i tofflorna och stundvis bara tomglo. Vet människor idag hur man gör det egentligen? Jag tycker folk mest bara glor i sina telefoner. Nog för att telefonen kan innehålla en bra och spännande bok som föranleder till att man glor i den men det där andra. Som när man sitter på bussen tex. Bara tomglo ut genom fönstret och inte se för att man ser inåt istället. In i sitt inre. Vet inte om jag glider iväg från ämnet men ja, de där dagarna är viktiga. De du inte gör ett piss.

Mia Skrifver sa...

Det är nåt jag brukar praktisera faktiskt. Tomgloendet. Alltså visst använder jag telefonen också i tid och otid. Men jag tomglor också, i bussen till exempel. För då har man garanterat tid att göra exakt just ingenting. Imorrn ska det praktiseras på tåget...

Skriviver sa...

Ja, det är absolut superviktigt att inte göra någonting åtminstone emellanåt! Efter ett par års utmattning vet jag det mesta om den saken :)

So go for it! Do nothing!

Mia Skrifver sa...

Precis det. Gjorde absolut ingenting.

Frida sa...

Det är svårt att göra ingenting, men desto lättare att inte få någonting gjort. Hur som helst låter det nyttigt med en paus.

Mia Skrifver sa...

Du sa det. Svårt att göra ingenting och lätt att inte få nåt gjort. Just exakt precis så.