tisdag 6 januari 2015

Ännu en dag

Och idag är det maraton på Pirates of the Caribbean som gäller. Johnny Depp gör mig på gott humör. I synnerhet i alla de "danser" som utförs i olika lägen. Antar att det är nåt lustigt i att se nån driva med överheten och lyckas. Eller bara på annat sätt kul.

När tittandet är över ska jag städa undan julen. Och sen drar jag igång, med skrivkurser och nya projektet. Att sånt. Ännu en dag läggs till handlingarna.

5 kommentarer:

Pia Widlund sa...

Idag åkte tomtarna in i garderoben, ljusstakarna får stå kvar någon vecka till.

Skriviver sa...

Ah. Kapten Jack Sparrow. Vem bli inte glad av honom :D Han är ju fullkomligt lysande. Skulle också kunna tänka mig ett maraton, men jag har nog inte den sista filmen - den blev lite för mycket för mig tror jag.

Och här blir inte julen utstädad förrän granen börjar barra riktigt mycket. Jag njuter sååå av att sitta här och titta på den :)

Mia Skrifver sa...

Pia: Nå, ljus har jag kvar, för det är ju liksom januari, inte så att det finn ljus utomhus än, hur mycket ljusare tider vi än är på väg mot.

Skriviver/Linda: Å det finns en del fina danser i fyran också. Men förstår vad du menar, den är ju lite annorlunda.

Vi har brukat städa ut julen på trettondan, för att ett barn fyller år innan tjugondan och det blev liksom konstigt med julgran och ballonger i tiderna. Och numera kunde den ju stå, inte så värst mycket till barnkalas, men tja, Barry barrade (för vi glömmer alltid vattna):

Kati sa...

Jag har inte sett honom i de filmerna, men håller med, Johnny Depp är alltid Johnny Depp liksom. :) (Eller Johnny Deep, som de envisas med att skriva det i Italien, lol.)

Mia Skrifver sa...

Johnny Deep, indeed. Bättre än att deppa ihop eller nåt.