onsdag 1 april 2015

Researrangör och arrangemang

Argh. Jag vet exakt vad jag skulle behöva personal till. En som skulle ägna sig åt det administrativa eländet med resor. Nån som trollar fram de där buss- och tågbiljetterna för de närmaste veckorna och ler överseende. Jag blir bara trött.

För det är ju det att för att leva som författare så ska man åka än hit än dit och prata om en grej där och en annan grej där. Och om alla de där som bokar en bara kunde fixa resorna också, men icke, det ska jag ordna själv. Flängandet. Tidtabellerna. Suck. Och allting har olika system för bokning, för tidtabeller, för fan och hans moster.

Det är förstås lite extra just nu eftersom vissa av de här resorna är efter att jag varit i Spanien och som jag inte tänker sitta på solkusten och boka så försöker jag fixa undan idag.

Men helst skulle man ju koncentrera sig på innehållet, det man ska prata om sen när man väl bussat och tågat omkring. Icke alls. Man funderar på resrutter, på tidtabeller. Man sliter sitt hår i förtvivlan över tanken på att kliva upp klockan halv sex på morgonen.

Sammanfattningsvis, researrangör blir jag inte om jag blir stor nån gång.

6 kommentarer:

Kugge sa...

Och jag igen ÄLSKAR att fixa med sånt. För några år sedan bokade jag flygbiljetter åt syster + man när syrran förkortade min klänning. Väldigt bra arbetsfördelning!

Mia Skrifver sa...

Åh. Om man hade en syster. Men nej. Man har bara bröder i mängd. De bokar inget de heller. Hur jag än förkortar deras klänningar.

Sofia Fritzson sa...

Sånt där bokande är verkligen inget kul! En assistent borde du ha!

Mia Skrifver sa...

Minst en. En stab helst.

Pia Widlund sa...

Ni får slå ihop er några stycken och skaffa en sekreterare!!

Mia Skrifver sa...

Jag vill ha en egen. Jag tycker jag är värd det. Och en stab. För allt det andra också.