lördag 1 augusti 2015

Rutiner rutiner rutiner

Snart ska det bli vardag och rutiner. Boy vad kag längtar efter struktur och jobbarkaniner. Alltså det här semestrandet gör mig lätt korkad. Jag skulle kunna göra vad som helst och gör typ ingenting eller i alla fall himla lite. Så rutiner från måndag. Åh vad jag ser fram emot det.

Idag har jag i alla fall skickat iväg det jag gjort på Marlek. Det kändes fint att trycka på send. 

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag skulle nog inte vara så disciplinerad med skrivandet om jag inte hade mitt vanliga jobb. Det har inte blivit mycket skrivet under ledigheten. Det är som om tidspressen gör att jag trycker ner mig i stolen framför datorn på kvällen för det finns liksom ingen annan tid. På semestern tänker jag "Det hinner jag sedan". Skriva alltså. Och så är det plötsligt sen kväll och inget blev skrivet iallafall. Trots det längtar jag inte till vardagen riktigt än :) Kanske jag skärper mig till veckan :) Fint att du är nöjd med ändringarna i Marlek. Ser fram emot att läsa.

Mia Skrifver sa...

Det blir en annan grej när just jobbet är att skriva. Åtminstone för mig. För då har jag andra skrivrutiner än att skriva varje ledig kvart. Vilket alltså fårmig att längte efter vardag då jag kan organisera skrivandet bättre än jag gör mitt i allt detta tänkande.

Anonym sa...

Jag börjar också se fram emot rutiner även om jag själv har jobbat i tre veckor. Nu ska jag bara jobba ett par dagar till och sedan väntar en utlandsresa med familjen. Men efter det. Då ska det minsann bli rutin. Skönt att du har tryckt på send :)

Mia Skrifver sa...

Utlandsresa skulle jag förstås kunna tänka mig, men nej, det finns inte plats och råd för nån sån just nu. Rutiner istället.