lördag 17 oktober 2015

Så att

Sitter med dotter och kollar Jane Austen-film. Så kärleken flödar etc. Och lyckligtvis har jag ett bra Austen-bibliotek så vi är sysselsatta. Lördag liksom.

5 kommentarer:

Sofia Fritzson sa...

Bra lördag!

minna lindeb sa...

Drömde om dej.
Jag lutade mitt huvud mot din axel.

Tack för att satt där och var fin och rolig och varm och rejäl.

Mia Skrifver sa...

Sofia: mycket mycket bra var den.

Minna: Om jag får vara en axel i en dröm, ja det är jag så gärna. Luta på bara.

Skriviver sa...

Å vad det låter underbart! Ibland kan jag nästan längta ihjäl mig till att Buslusan ska bli större så att vi kan få njuta av samma filmer (och att Filurpojken blir så stor att han lämnar oss i fred framför teven...). Det går ju inte att veta säkert om hon också kommer gilla Austen, men något gemensamt kommer vi säkert att ha :) Som det är nu kan vi i bästa fall hitta lite animerad film som vi båda gillar. Och det är GULD.

Mia Skrifver sa...

Ja vet du. Det gjorde jag också. Längtade efter just att få dela saker som jag gillar och vill dela. Och ja det är himla fint. Men det är också himla fint att dela animerad film och att finnas med de mindre. För de blir äldre och så självständiga att de inte vill dela med sig alls alla gånger. Och om man behöver extra armar med små barn så skulle det sitta fint med att då och då kunna avkoda det oavkodbara med tonåringar...