fredag 19 februari 2016

Utmärkt uppmaning

Poddelipodd dax. Tjohoo.

Finlandsgruppen som just den här gången decimerats men i alla fall satt Hannele Mikaela Taivassalo, Jenny Wiik och jag och talade ivrigare än nånsin om att Stirra ut genom fönster. Alltså en hel podd om hur viktigt det är, att hur man liksom hittar saker och ting medan man ser ut som om man inget gör.

Det är väl en alldeles utmärkt uppmaning tycker jag. Se ut genom ett fönster idag, denna fredag.

4 kommentarer:

Eva-Lisa sa...

Det enda jag ser när jag tittar ut är snö och skotrar samt skidåkare som åker förbi på älven. Hittills har de inte gett någon inspiration, men jag kanske tittar på fel sätt :)

Katarina sa...

Haha, det där låter intressant. Jag tror inte jag riktigt behärskar den tekniken så jag får nog lyssna på poden så kanske det klarnar ;)

Anonym sa...

Det där stirrande ut i luften gör jag gärna men inte så ofta som jag skulle vilja. Lite svårt när man inte lever ensam och anses vara oraklet i huset. Men stirrar gör jag då och då och när det händer av sig självt så är kreativiteten på on-läge. Scener flimrar förbi mina ögon och den riktiga världen är som bortsuddad. Älskert!

Mia Skrifver sa...

Eva-Lisa: Jag tycker att skotrar låter himla exotiskt. Kan bero på att om jag såg en skoter utanför mitt fönster så behöver det vara en med hjul under för nån snö att åka finns inte så det stör... Dvs. det som är vardag för en är fascinerande för en annan.

Katarina: Jag har till och med försett mig med perfekt fönsterutsikt, det händer nåt hela tiden liksom här utanför.

Carola: Jag tror att man kan omskriva fönsterstirrandet till andra symboliska icke-skrivande-handlingar. Du brukar väl gräva i trädgården, har jag för mig.