fredag 19 augusti 2016

Höstens första det ena och det andra

Well. Det blir jobb hela helgen. Skrivkurs. Så att.

Ska plocka ihop mina papper och pinnaler. Samt ta det lugnt, för ja alltså, jobb hela helgen. Höstens första skrivkurs är det. Just nu är allt lite höstens första det ena och det andra. Det här med att landa i jobb igen efter sommar är, ja, det är. Jag vet inte riktigt vad det är, bara att det pågår.

Dessutom tror jag att jag bestämde mig igår. Jag ska göra en liten resa. Inte så värst lång, till Sverige bara. För att besök en ort jag använder Projekt KB. Mest för att jag vill, hur ska jag uttrycka det, känna hur det luktar och låter. Nu gäller det att hitta de där dagarna i kalendern som jag kan trycka in en sån resa på. För att jag vill! Återkommer till det när jag vet mer.

5 kommentarer:

Susanne Olars sa...

Snacka om cliffhanger! Nu blir jag ju jättenyfiken på var i Sverige det är! Som om min nyfikenhet inför Projekt KB inte vore stor nog ändå! Jaja, jag får väl snällt vänta och se :-D

Mia Skrifver sa...

Jo förstår. Ledsen att jag är så himla hemlig. Men måste först räkna resekostnader och dessutom hitta en tid för när det ska ske och innan det liksom är säkert och bokat och allt så får det vänta lite med avslöjanden.

Pia Widlund sa...

Håller med. Det är lite det ena och det andra. Jag börjar mina kurser nästa vecka, men i dans och teater.

Ahrvid Engholm sa...

Påminnelse om att Fantastiknovelltävlingen 2016 har deadline snart! Sänd tävlingsbidrag (inom science fiction, fantasy eller skräck) som ren mailtext till ahrvid@hotmail.com SAMT fantastiknovell@hotmail.com senast 4 september kl 24.00.
Tre vinnare utses av en jury, med förstpris 999:-, andrapris 600:- och tredjepris 300:-. De tre på prispallen får även en gratisprenumeration på tidskriften Skriva. Dessutom kan juryn utdela hedersomnämnanden. Fullständiga regler på http://www.skriva.bravewriting.com.
Tävlingen stödjs av föreningen Novellmästarna och arrangeras av Sveriges äldsta skrivarlista, SKRIVA (maila "subscribe" i rubriken till skriva-request@freelists.org för att gå med). Sponsorer är http://http://www.welaforlag.se/ http://zenzat.wordpress.com/ och http://http://tidningenskriva.se/

--Ahrvid

Mia Skrifver sa...

Lycka till med det!