tisdag 3 oktober 2017

Kurs hit och kurs dit

Författarskolan började. Och det var förstås precis så kul som jag hade tänkt mig då när folkhögskolan undrade om jag ville göra det här. Det ville jag ju. Och dessutom ville jag ha med mig Monika. Jag tror att vi är en bra kombination.

Utgångspunkten är ungefär den samma, alltså att vi kastar oss in i det hela på allvar och kräver samma allvar i gengäld. Och med allvar menar jag att man tar sitt skrivande på allvar, alltså lekfullt är det, men just själva det där, att skrivandet är viktigt, det vill jag ha och ge.

Dessutom, när det inte är författarskola så kan man gå på kurs i Kreativt skrivande, och jag hörde att det ännu finns några platser kvar i november. Så anmäl er till den. Tycker jag. 17-19 november i Karis med mig som ledare. Och det är inte så att jag byter inställning till enskilda kurser, jag tycker fortfarande att man ska ta skrivandet på allvar för att det är viktigt. Det fina med Karis är väl också att det är en fin plats att vara på, det går att bo på internatet om man inte vill/kan pendla mellan skola och hem. Att jo, välkommen!Inga kommentarer: