tisdag 28 november 2017

Det där som är mitt liv också

Ibland, som nu, som det fortsätter att vara nu, står man mitt i sitt liv och saker och ting förändras så snabbt att man inte riktigt förstår vad som är på gång. Samtidigt ska man hinna med allt annat, allt det där som ska göras. Jobbet och skrivandet.

November i år har inte varit så värst mycket att hänga i julgranen. Och ändå, jo, jag vill hänga november i julgranen också. För att det hänt viktiga saker, även om de inte är helt lätta. Dessutom har de inte slutat hända heller.

Hur som helst, jag är inte riktigt på hugget just nu med bloggandet till exempel, för kan inte dela upp mig på det viset. Så att det dyker upp väldigt sporadiska inlägg, tja det beror helt enkelt på att det händer så mycket just nu i det som inte är författarlivet utan det där jag lever också. Och min energi går åt till att hålla allt på nåt vis rätt.

Att jag blir ivrigare, hoppas jag, när det liksom hittat sina nya system, allting, med familj, sånt.

2 kommentarer:

Skriviver sa...

Låter jobbigt, men också så som det är ibland. Det går inte att göra allting samtidigt, ibland finns helt enkelt inte orken eller tiden eller viljan. Hoppas det lugnar ner sig snart, eller att det redan har lugnat ner sig lite!
Kram!

Mia Skrifver sa...

Jo. Även om jag gör allt jag ska, men det där extra, som är liksom roligt också, det får vänta lite. Och tack.