måndag 19 februari 2018

Utropstecken på det mesta just nu

Jag är säkert ungefär sämsta bloggaren. Men men. Det är så många texter att läsa och egna att skriva att jag bara inte hinner.

I alla fall, det var helt bäst att hänga i Spanien och skriva en vecka. Kom igång med det nya och det var exakt vad jag ville och behövde. Dessutom då, bästa sällskapet. Vi har jobbat och pratat och jobbat och pratat. Passade på att besöka Picassomuseet i Malaga också. Jag var där andra gången men känner mig oerhört fascinerad av hur han liksom slängde ihop vissa av sina konstverk och så typ kalla det arg uggla och namnet under. (Och just arg uggla hör till en av mina favoriter.)

Hemma igen nu. Fixat med katalogtext till romanen i höst. Herregud. Jag skriver ner det och tänker att jamen för tusan utropstecken! Många utropstecken på det! Har ju också tittat på de nya författarporträtten, mycket nöjd med dem. Fick också godkänt av äldre dottern som kom och kollade på dem, snygga sa hon rent av. Då så.

Nu ska jag läsa igenom alla författarskoltexter och dessutom ligger juryjobbet och väntar på mig. Så det ska också läsas, att romanfragment och lyrik närmaste tiden.

Inga kommentarer: